360° Virtual Tours


Bergkerk expositie Fascinatie 2019

Expositie 'Fascinatie' Platform Beeldend Kunstenaars - 34 kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een door beide kunstenaars gedeelde fascinatie. Bergkerk in Deventer.


De Gasfabriek in Deventer

De Gasfabriek is een business innovatiecentrum. Op de campus worden nieuwe technologieën en businessmodellen ingezet om bestaande bedrijfsmodellen van corporates, MKB en overheden te innoveren. Dit is een Tour door het voormalige Essent gebouw.


De Bonte Klipper in Deventer

In deze ouderwets gezellige winkel kunt u genieten van koffie, thee en ambachtelijke chocola. Naast een ruim assortiment uit alle windstreken onderscheiden zij zich door hun speciale producten uit Indonesië. Zo schenken zij bijvoorbeeld Kopi Tubruk en een aantal Indonesische koffiespecials. Dit onder het genot van een plak spekkoek volgens oud familierecept. Kleine Overstraat 49 in Deventer.


Vogeleiland in Deventer

In 1591 werd Deventer veroverd door Prins Maurits, de zoon van Willem van Oranje. Hij zorgde ervoor dat het nooit meer in Spaanse handen zou vallen door de aanleg van verdedigingswerken. Rond de stad kwam een ruime, geheel nieuwe vestinggordel, die in 1634 werd voltooid. Het eerste deel van de vesting, waar het Vogeleiland toe behoort, werd aangelegd tussen 1596-1621. Het eiland is dus al 400 jaar oud.

Social Media

Start a free website with Mobirise