Promotiefilmpje van jouw bedrijf

Ben je trots op jouw bedrijf en wil je in een kort professioneel filmpje aan jouw doelgroep laten zien wat jij voor hun kan betekenen ? Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Samen gaan we aan de slag om jouw boodschap kort en duidelijk vast te leggen in een video die je kan gebruiken op je website en je social media kanalen ! En dat hoeft helemaal niet duur te zijn...

Laat een bericht achter voor meer informatie of reserveer hieronder alvast jouw filmsessie.
 
Bellen kan natuurlijk ook: 06-15900762

€  150 

Standaard


Filmpje van ca. 30 seconden met jouw pitch en enkele treffende beelden van jouw bedrijf. Inclusief filmen en montage, exclusief reiskosten.

€  250

Extra


Filmpje van ca. 60 seconden met jouw pitch en meer mooie beelden van jouw bedrijf. Inclusief filmen en montage, exclusief reiskosten.

€  400

Premium


Filmpje van ca. 2 minuten waarin jij vertelt over je bedrijf en uitgebreid laat zien wat je te bieden hebt. Inclusief filmen en montage, exclusief reiskosten.

Adres

GEOWINGS Video Productions
Avercampstraat 3
7412 TH Deventer

Telefoon

06-15900762

E-mail:

info@geowings.nl

© Copyright 2022 GEOWINGS - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring. GEOWINGS beschikt over de officiële certificaten en vergunningen om drone diensten commercieel te mogen uitvoeren. Vastgesteld door afd. IL&T van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. 

Built with Mobirise - Try here