Over Marc Lemmens

En wie ben ik ?

Gewoon Marc. Een enthousiaste youngtimer uit 1962. Met een passie voor alles wat met techniek en creativiteit te maken heeft. Of de combinatie van die twee.

Drones

Van jongs af aan speelde ik al met kleine vliegtuigjes en raketjes. Later werden dit wat grotere modelvliegtuigen. Totdat de drone geboren werd. Een aantal heb ik geheel zelf gebouwd met behulp van  de 3D printer. Vliegen met een drone geeft je een gevoel van "zo vrij als een vogeltje".

Filmen

Een film maken is boeiend en leuk ! Je gaat je van te voren al een voorstelling maken hoe de film eruit kan komen te zien en daarmee creeër je een script en bedenk je de passende locaties die je wilt gaan gebruiken. Dat kan iets zijn wat je gewoon voor jezelf maakt of natuurlijk in opdracht van een klant. Daarmee overleg je dan natuurlijk en smeed je de beste ideeën samen.

Mobirise

(Werk) ervaring

Tot 3 jaar geleden werkte ik in loondienst voor diverse (technische) bedrijven. Eerst in de tele- en datacommunicatie w.o. het beheer van een landelijk dekkend glasvezelnetwerk. Later lag de focus meer op ICT beheer en programmeren. Tot de mogelijkheid zich aandiende om eindelijk als zelfstandig ondernemer te gaan starten.
Vanuit de combi creativiteit en techniek is toen onder andere de passie voor het maken van mooie films ontstaan.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd staat mijn koppie ook nooit stil. Altijd weer bedenken van nieuwe ideeën en innovaties. Daarnaast vind ik het erg ontspannend om piano te spelen, te schilderen, tuinieren en te koken (indisch, ja lekkerrr). En reizen is natuurlijk ook iets wat bij een Boogschutter past ;-) 

Social Media

Adres 

GEOWINGS
Avercampstraat 3
7412 TH Deventer 


Contact 

Email: info@geowings.nl 
Mobiel: 06-159 00 762 

© Copyright 2020 GEOWINGS - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring. GEOWINGS beschikt over de officiële certificaten en vergunningen om drone diensten commercieel te mogen uitvoeren. Vastgesteld door afd. IL&T van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. 

The page was started with Mobirise