Helias


Deze Service is tijdelijk niet beschikbaar vanwege aangepaste regelgeving drone vliegen.

Een laatste bijzondere Reis

Waardig, Gracieus en Respectvol

Helias

Asverstrooiing met de Drone

Met behulp van de drone kan op een speciale plek een deel van de as van een dierbare overledene op een waardige, gracieuze en respectvolle manier verstrooid worden.

Locaties

Waar mag dit gedaan worden ?

De verstrooiing van het as kan onder bepaalde voorwaarden plaatsvinden op een gewenste locatie in Nederland op een dag en tijdstip aangegeven door de klant.

Toestemming

Wat zijn de regels.

De as mag in principe overal verstrooid worden als er maar toestemming is van de grondeigenaar. Tevens dient er per gemeente rekening gehouden te worden met de Algemene Plaatselijke Verordening (APV)

Extra

Muziek en Filmen

Eventueel kan het ritueel ondersteund worden door het afspelen van muziek . Indien gewenst kan de asverstrooiing op video worden vastgelegd en achteraf verwerkt worden in een film.

Het Weer

Kan er gevlogen worden ?

De weersomstandigheden kunnen een beperkende factor zijn voor het kunnen uitvoeren van een vlucht. Bij neerslag of (teveel) wind op de locatie en tijdstip van uitvoering kan er niet gevlogen worden.

Tarieven

Wat kost een Asverstrooiing met de Drone ?

De kosten voor een Asverstrooiing met de Drone start bij € 250,-. Afhankelijk van extra wensen en de reisafstand tot op de loactie kunnen er nog extra kosten bijkomen.

Social Media

© Copyright 2020 GEOWINGS - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring. GEOWINGS beschikt over de officiële certificaten en vergunningen om drone diensten commercieel te mogen uitvoeren. Vastgesteld door afd. IL&T van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. 

This website was made with Mobirise