free amp template

Marc Lemmens, Professional Drone Pilot

Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door techniek. Bestuurbare vliegtuigjes bouwen, verlichting en apparatuur op afstand in laten schakelen, treinbaantjes automatiseren, allerlei experimenten, teveel om op te noemen. Uiteindelijk is dat ook mijn vakgebied geworden en ik heb veel ervaring opgedaan bij diverse technisch gerelateerde bedrijven. Daar heb ik vaak een stap extra gedaan door creatief na te denken over de technische processen en heb op eigen initiatief diverse processen kunnen verbeteren door innovatieve ideeën uit te werken, te introduceren en vervolgens te implementeren. 

Sinds geruime tijd ben ik nu druk in de weer met Remotely Piloted Aircraft Systems (RPAS) oftewel Drones ! Wat mij hierin erg enthousiast maakt is de combinatie van het vliegen (voor mij een vorm van vrijheid) en de eindeloze technische toepassingen die met een drone mogelijk zijn te maken. Inmiddels heb ik door deels gebruik te maken van een 3D-Printer een aantal unieke drones ontworpen en gebouwd waarmee ik uiteenlopende en veelal technische experimenten mee kan uitvoeren. Daarnaast beschik ik over een RTF (Ready to Fly) drone waarmee ik hoogwaardige foto- en video-opnames kan maken.

Ik beschik over alle officiële certificaten en vergunningen om drone services commercieel te mogen uitvoeren zoals vastgesteld door afdeling IL&T van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu :

PARTNERS & OPDRACHTGEVERS

ADRES

GEOWINGS
Avercampstraat 3
7412 TH Deventer


CONTACT

Marc Lemmens
info@geowings.nl
06 - 159 00 762

INFO


  • KvK: 67827136
  • BTW: NL115601077B04

BEZOEK ONS OOK OP: