website maker

WereldCV

Wat is WereldCV?

WereldCV is een programma waarin we allerlei mensen uitnodigen die graag willen laten weten waar hun passie ligt in de werksfeer ! 


Voor wie?

Voor mensen die zich oriënteren op een carrière- switch of ontwikkeling. Op zoek zijn naar een leukere baan, meer willen verdienen of mensen met een uitkering die nu eindelijk hun kansen willen vergroten op de arbeidsmarkt ! 


Hoe onderscheidt WereldCV zich van conventionele cv's?

De video cv heeft de sfeer van een talkshow waarbij de kijker (de geïnteresseerde werkgever) geprikkeld wordt om aandachtig te kijken & luisteren naar de gast (werkzoekende) in de studio. De presentator van de talkshow kan het gesprek zodanig sturen zodat de pluspunten, enthousiasme en onderscheidende eigenschappen van de gast extra goed uit de verf komen. Eventueel kan door het toevoegen van beelden waarin de gast laat zien hoe hij/zij aan het werk is nog eens extra dynamiek gecreërd worden in de presentatie. 


Hoe en waar vinden de opnamen plaats?

In een ontspannen sfeer maken we opnamen in de studio en/of zoeken we een andere locatie op om extra dimensie aan de videocv toe te voegen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een zg. GreenScreen zodat er een virtuele omgeving gecreëerd kan worden. Tevens is de studio verplaatsbaar zodat er op meerdere dagen op locatie gefilmd kan worden. Voor de opnamen worden één of twee camera’s gebruikt waarvan het relevante beeld & geluid materiaal achteraf gemonteerd wordt in een geweldige video. 


We helpen graag mee aan de vergroting van kansen op de arbeidsmarkt !


WereldCV is een idee van GEOWINGS© Videoproducties uit Deventer.

ADRES

GEOWINGS
Avercampstraat 3
7412 TH Deventer


CONTACT

Marc Lemmens
info@geowings.nl
06 - 159 00 762

INFO


  • KvK: 67827136
  • BTW: NL115601077B04

BEZOEK ONS OOK OP: