how to make your own website for free

GASFABRIEK OPEN Promofilm 2017

By Marc Lemmens posted october 17, 2017

5  oktober  2017

De Gasfabriek is een trefpunt voor innovatie, inspiratie en interactie. Studenten, ZZP’ers, MKB’ers, maatschappelijke instellingen en grootbedrijven krijgen een plek om elkaar (fysiek) te ontmoeten en samen te werken. Er zijn werkplekken beschikbaar, er worden evenementen georganiseerd en het biedt de thuisbasis voor de Kansrijke Innovatie Kringen, ofwel KIKs.

Door de samenkomst van kennis, ervaring, reputatie en distributie bereiken we grote slagkracht. Daardoor kan een nieuwe concurrerende propositie snel worden gevalideerd en in de markt worden gezet. Gevestigde ondernemingen spelen een belangrijke rol in het verder uitbouwen en professionaliseren ervan.

Studenten die een toekomst zien als ondernemer hebben de mogelijkheid om in te stromen binnen De Gasfabriek en aan te haken bij de initiatieven die er lopen. Daarbij bevinden ze zich in een cultuur van ondernemerschap en worden ze gecoached door ervaren ondernemers. Op die manier kunnen ze zich verder ontwikkelen als ondernemer. Er worden tevens vacatures voor student-ondernemers gecreëerd. Bedrijven kunnen via een ‘studie-beurs’ een bijdrage in een startup van een student, dat mogelijk interessant kan zijn voor de toekomst van het bedrijf.

ADRES

GEOWINGS
Avercampstraat 3
7412 TH Deventer


CONTACT

Marc Lemmens
info@geowings.nl
06 - 159 00 762

INFO


  • KvK: 67827136
  • BTW: NL115601077B04

BEZOEK ONS OOK OP: